targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Aeroportul Iași a trecut pe profit pentru prima dată în 23 de ani de activitate

"Daca statul este cunoscut, in general, ca un slab administrator al patrimoniului sau, obisnuindu-ne mai degraba sa il consideram un consumator de resurse financiare decat un producator al acestora, iata ca Aeroportul Iasi demonstreaza ca performanta se poate face si in ceea ce priveste latura financiara a afacerii aeroportuare. Am gandit tot timpul ca  abordarea activitatilor din cadrul Aeroportului Iasi sa se faca  pe principiile corporatiste consacrate, in care orizonturile de analiza si planificare  sunt reprezentate in ani si zeci de ani, pentru ca fundamental important este ca dezvoltarea Aeroportului Iasi sa fie cu adevarat durabila, si nu asemenea unui foc de paie. Se stie prea bine ca un aeroport este un lucru extrem de scump pentru autoritatea sa tutelara, intrucat trebuie sa se alinieze tuturor exigentelor specifice aeroportuare mondiale, iar sa inregistrezi profit contabil, dupa un stagiu de corecta administrare de doar  trei ani, reprezinta dovada clara ca tot ce s-a construit aici nu a fost o risipa, ci un mecanism ce aduce plus valoare. Mai mult, valoarea este adusa comunitatii prin conectivitatea realizata de noile rute, si statului prin profitul contabil. Astfel, intreaga investitie finantata din fonduri europene, ce a fost finalizata la timp, formata din pista, platforme aeronave  si terminal nou, raspunde intru totul principiului consacrat de eficienta a cheltuirii fondurilor publice. Altfel spus, s-au cheltuit sume, pentru ca acestea sa produca in final profit."

Marius BODEA, președintele C.A. al Aeroportului Internațional IașiPrin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.208.73.179

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.