targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Agrement Victoria Iași - Pentru povești cu final fericit

Câteva cuvinte despre locația Agrement Victoria.

La Victoria, centru de agrement și relaxare, oferim servicii de organizare evenimente și cazare, dar le punem la dispoziție oaspeților noștri și nenumărate opțiuni pentru petrecerea timpului liber de calitate (piscină de mari dimensiuni, teren de fotbal sau tenis, saună, serviciu de închiriere biciclete etc.).

Credem că fiecare poveste de iubire merită un cadru cu adevărat magic. Elegant și boem, înconjurat de apă și natură, cortul nostru găzduiește o atmosferă relaxantă și un decor intim, perfecte pentru nunta ta. Vă invităm să descoperiți o locație elegantă, special amenajată, ideală pentru un eveniment în aer liber. Club Victory vă pune la dispozițe un cort cu o capacitate între 140  și 250 de persoane, pentru a-i avea alături de tine pe toți cei dragi.

Agrement Victoria este o locație cu adevărat specială, situată pe malul lacului Jijia, ideală pentru o nuntă în aer liber. Tu ne spui cum arată nunta perfectă pentru tine, iar noi o traspunem în realitate, exact așa cum visezi. Un moment unic, un loc magnific, o amintire de neuitat.

 

Ce face să fie atât de specială această locație?

Vă invităm să descoperiți un cort de evenimente cu adevărat elegant, ce se remarcă prin drapaje delicate și candelabre spectaculoase. Locația dispune și de o grădină ce impresionează prin mărime și decor, cu posibilități nelimitate de amenajare a spațiului. Trebuie doar să visați și noi vom pune în practică.

 

Cum arată evenimentul perfect?

În viziunea noastră, nunta trebuie să fie un eveniment inconfundabil, inegalabil, unic, de aceea am creat conceptul de nuntă în natură care reunește 3 ingrediente esențiale:

*Intimitate – cadrul natural feeric în imediata vecinătate a unei păduri, peluză întinsă, închirierea locației pentru un singur eveniment – al tău.

*Libertate – îți oferim libertatea deplină de a-ți personaliza și organiza nunta exact așa cum ai visat.

*Natură pură – O nuntă în natură la Agrement Victoria, înseamnă să fii chiar în mijlocul ei. Să te bucuri de aer curat, de sunetul pădurii, de verdele ierbii și de albastrul cerului. Tot ce am construit, cortul, piscina, zona de foișor sunt în totală armonie cu peisajul.

Ce variante de meniu le propuneți viitorilor miri?

Meniul pentru masa de nuntă are același concept: libertatea de a alege și personaliza în funcție de dorințele mirilor. Fie că vă doriți un meniu tradițional românesc, unul cu specific internațional sau un meniu fusion, echipa noastră va răspunde cu promptitudine prin personalizarea ofertei solicitate.

De altfel, noi vă putem consilia în orice privință, de la cele mai mici detalii, meniu, decor, aranjamente florale, tema evenimentului.  Noi nu furnizăm doar servicii, noi creăm clipe de magie pentru povești cu final fericit.

 Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.