targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Aranjamente florale de sezon

Deşi nunţile organizate iarna sunt mai puţin comune, vei fi surprinsă de multitudinea opţiunilor existente pentru aranjamente florale.

Cum decembrie nu este o lună în care se fac nunţi, dacă iubeşti sezonul rece, ai optat probabil pentru o nuntă în ianuarie sau februarie.

Iată câteva sugestii pentru alegerea florilor pentru aranjamente:

 

Culorile care se potrivesc cel mai bine nunţilor organizate iarna sunt roşu, burgund, alb, argintiu, verde şi auriu.

În ceea ce priveşte alegerea tipului de flori, nu e cazul să te îngrijorezi dacă florile tale preferate nu se găsesc în acest sezon. Cele mai multe florării importă florile direct din Olanda. Aici se colectează flori din toată lumea. Poţi găsi permanent flori din Asia, Africa, de peste tot, care se vând prin intermediul unor agenţi de bursă. În Olanda găseşti permanent orice fel de floare, indiferent de sezon.

Îţi recomandăm:

*          Orhidee

*          Cale

*          Trandafiri

*          Crinul roşu – Amaryllis

*          Gipsofila (floarea miresei)

*          Poinsettia - "Steaua Crăciunului"

 

Odată alese florile pentru nuntă, poate vrei să adaugi buchetelor şi decoraţiunilor de pe mese, câteva accente specifice anotimpului. Include crenguţe şi conuri de brad, vâsc, fulgi de zăpadă sclipitori şi chiar mici globuleţe de Crăciun. De asemenea, atmosfera din restaurant poate fi încălzită de o mulţime de lumânări parfumate.  Iar dacă ai noroc şi e zăpadă, ai putea să faci câţiva oameni de zăpadă care să-i întâmpine pe invitaţi la intrarea în restaurant. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.