targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Butoniera mirelui – un accesoriu elegant

Chiar dacă ţinuta miresei este de cele mai multe ori în centrul atenţiei la nuntă, mirele nu trebuie să se lase mai prejos. Un detaliu care poate face diferenţa este butoniera (cocarda sau florile de pus în piept, cum li se mai spune), accesoriul pe care mirele îl prinde în reverul sacoului de la costum.

Modelele de cocarde de nunta sunt foarte variate, de la panglici asortate cu celelalte materiale şi culori din decoraţiunile nunţii şi până la flori naturale şi artificiale sau alte elemente naturale.

Alegerea butonierei se face ţinând cont de buchetul miresei. De exemplu, dacă buchetul miresei este impunător, colorat, mirele trebuie să ţină pasul şi va alege o butonieră în acelaşi stil. 

Reguli de bază:

-          Butoniera trebuie să se asorteze cu florile din buchetul miresei;

-          Butoniera se poartă în partea stângă, deoarece este mai aproape de inimă;

-          Mirele trebuie să aibă butoniera diferită faţă de cele ale cavalerilor de onoare, iar aceştia din urmă trebuie să aibă butoniere care să se asorteze cu ţinutele domnişoarelor de onoare.

Când veţi face alegerile, puteţi ţine cont şi de anotimp sau de tematica nunţii. Puful sau penele albe pot înlocui cu succes delicaţii fulgi de nea. Aşadar acestea nu trebuie să lipsească de la nunta voastră. Mirele poate purta în loc de butonieră o pană albă decorată cu un cristal. Cocardele de nuntă pentru mire pot să conţina în sezoul rece şi rămurele de molid, mici conuri de brad sau măceşe roşii.

Butoniera clasică este reprezentată de un trandafir micuţ alături de un fir de floarea miresei. Alte flori populare folosite pentru butoniere sunt orhideele, freziile, garoafele, iasomiile de Madagascar sau florile de ceară, crinii, lăcrămioarele sau gardeniile.

Un alt lucru de care va trebui să ţineţi cont în alegerea butonierei este statura mirelui. Astfel, dimensiunea butonierei poate varia. Dacă mirele nu este foarte înalt, sau este mai slab, nu este indicată o butonieră mare, cu multe flori şi accesorii.

Dacă mirele este alergic la flori, vă recomandăm să alegeţi o butonieră din flori de mătase sau alt material.

Nu uita să comanzi cocarde de nuntă şi pentru restul invitaţilor. Cocardele diferă în funcţie de rangul nuntaşilor: miri, părinţi, naşi, domnişoare şi cavaleri de onoare şi restul invitaţilor. Cocardele din flori naturale sunt în general mai scumpe decât cocardele din flori artificiale. Discută cu un florar profesionist înainte de nuntă pentru a vedea care este cea mai potrivită opţiune pentru tine. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.