targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


CUM A FOST & CUM VA FI Targul de Nunti Ghid Mariaj Editia a v-a februarie 2013, sala polivalenta, Iasi

Tinerii pregatiti sa-si uneasca destinele in 2013 sunt asteptati la cea de-a V-a editie  a Targului de Nunti Ghid Mariaj. Gianina Grierosu, unul dintre organizatori, ne-a povestit ce-i asteapta pe viitorii miri la aceasta editie a targului.   

G.G.: Tinerii pot gasi aici tot ceea ce isi doresc pentru organizarea unei nunti. Viitorii miri au sansa sa afle despre noile tendinte in materie de organizare de nunti si pot profita si de o serie de oferte promotionale. Cei care ne vor trece pragul pot gasi la standuri rochii pentru mirese, costume pentru miri, firme care se ocupa de organizari de evenimente, servicii catering, cofetarii, bijuterii, invitatii, servicii foto/video, cosmetica, vinuri din podgorii renumite, decoratiuni si alte servicii necesare in organizarea unui astfel de eveniment.

Care sunt produsele/serviciile vedeta la targ?

G.G.: Din experienta editiilor trecute, cu siguranta rochiile de mireasa. Veti gasi rochii  pentru toate siluetele. Recomand domnisoarelor sa nu isi propuna obiective imposibile, cum ar fi sa slabeasca 20 de kilograme pana la nunta pentru a intra in rochia visata, ci sa fie rationale si sa aleaga masura potrivita. Creatorii realizeaza rochii pentru toate tipurile de siluete, important este ca fiecare sa isi dea seama care dintre ele o avantajeaza.  Targul de nunti Ghid Mariaj este locul perfect pentru cele care vor sa probeze cat mai multe modele de rochii sau cauta oferte speciale.


Viitorii miri vor avea deci de unde alege?

G.G.: intr-adevar expozantii se adapteaza repede cerintelor clientilor si pregatesc oferte potrivite pentru toate bugetele. stim ca toti viitorii miri cauta ofertele cele mai bune, asa ca ne propunem si la aceasta editie sa le punem la dispozitie toate serviciile de care au nevoie pentru o nunta ca-n povesti. Mai mult, tin sa mentionez ca intotdeauna am promovat calitatea inainte de toate. Desigur, la fiecare editie a targului, expozantii au ales sa le ofere mirilor diferile reduceri, mai ales la produsele cumparate pe loc sau la contractele semnate la targ, dar nu s-a facut niciodata rabat la calitate. Expozantii au reusit de fiecare data sa se adapteze nevoilor si exigentelor fiecarui client. ii asteptam pe viitorii miri cu oferte foarte variante.


In fiecare an am vazut la targ si diferite momente artistice. Ce le-ati pregatit mirilor pentru cea de-a V-a editie?

G.G.: Vizitatorii vor beneficia desigur si de momente inedite, minispectacole, reprezentatii de dans si demonstratii de machiaj si coafura pentru nunta. Ca in fiecare an vor fi si multe surprize pe care le pregatesc chiar expozantii.


De ce sa nu ratam targul?

G.G.: in primul rand veti gasi pachete complete de servicii care sa va scuteasca de plimbari inutile pe la mai multi furnizori si veti putea avea parerea unei multimi de specialisti care sa raspunda nevoilor si intrebarilor voastre.  Astfel, veti scuti timp pretios si veti putea organiza nunta mult mai bine, fara grija ca ai lasat unele aspecte importante descoperite.  Dintr-un singur loc vor putea alege rochia de mireasa, localul, band-ul, salonul care se va ocupa de coafura de mireasa sau make-up artist-ul care va realiza acel machiaj de vis, in ziua nuntii. De asemenea, este locul ideal sa faci comparatii intre diferitele oferte ale unor furnizori care ofera aceleasi servicii. De exemplu, mirii pot semna un contract pentru servicii foto-video dupa ce au vazut albume foto, filmari si ofertele de pret a 5, 6, 10 firme.   
Ce doriti sa le transmiteti mirilor anului 2013? G.G.: ii invit sa nu rateze cel mai important eveniment din zona Moldovei dedicat nuntilor. in februarie trebuie sa ne vedem neaparat la Targul de nunti Ghid Mariaj editia a V-a. De asemenea, le propun sa se bazeze pe noi pentru cele mai variate oferte.

  Ne vedem la targ.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.