targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Ce fel de mireasă eşti în funcţie de zodie

Mireasa Vărsător  este "electrică", uneori chiar şocantă, originală, dezinhibată. Cei care şi-au ales o soţie vărsător ar fi bine să nu fie geloşi, şi să-şi asume că s-au căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei ale zodiacului.

Mireasa Peşti  este fascinantă, cu o permanentă aură de mister. Romantică cu desăvărşire, în ziua nunţii îi va fermeca pe toţi cu aerul ei de puritate.

Mireasa Berbec va fi în centrul atenţiei, ca de obicei. Nimic nu îi stă în cale când vine vorba de pregătirile de nuntă, este foarte dinamică, plină de iniţiativă, prinsă mereu în câte o acţiune care nu suportă amânare. 

Mireasa Taur - femeia care place tuturor, înzestrată cu toate armele care să te facă să nu-ţi mai doreşti să pleci niciodată de lângă ea. Este mereu echilibrată, calmă, tandră şi găteşte excelent.

Mireasa Gemeni, ştiindu-se urmărită şi admirată de privirile invitaţilor, va şti să facă pe drăgălaşa şi pe ingenua (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice mască). Acestă abilitate este semn al unei minţi care se mişcă extrem de repede.

Mireasa Rac va deveni o soţie bună ca pâinea caldă şi mamă ideală. Va umple casă cu dantele, volane şi arome de prăjituri.

Mireasa Leu nu va sta niciodată pe gânduri în faţa unei rochii de mireasă care îi vine bine,  oricât ar costa. Ba mai mult, cu cât rochia şi accesoriile sunt mai scumpe, cu atât mai mult merită cumpărate. În căsnicie va fi iubita ideală, dar şi o mamă devotată.

Mireasa Fecioară – Vai de acel organizator de evenimente! Fecioara e foarte greu de mulţumit, totul trebuie să fie impecabil până în cele mai mici detalii. Se va isteriza puţin dacă mirele şi-a boţit cămaşa, dar este modul ei de a-şi arăta dragostea şi dorinţa de a face cuplul perfect.

Mireasa Balanţă ştie ca nimeni alta să fie cu adevărat o prezenţă feminină autentică. La ea totul este bine aşezat şi îmbinat. Este făcută să atragă aprecieri, complimente, declaraţii, priviri.

Mireasa Scorpion este extrem de senzuală şi nativ provocatoare. Organizarea nunţii nu va fi o problemă, pentru că ea ştie să ia decizii, ştie să acţioneze, cu alte cuvinte - se descurcă şi singură.

Mireasa Săgetător şi-a rezervat luna de miere chiar înainte de a fi cerută în căsătorie. Adoră să călătorească, iubeşte libertatea şi nu prea e interesată de căsătorie. Dacă a spus „DA”, nu te aştepta să stea cu orele în bucătărie, şi nici gând să renunţe la carieră. Va fi o mamă foarte iubită de copii şi nu va impune reguli stricte, iar în casă va domni mereu o atmosferă de optimism.

Mireasa Capricorn nu frapează pe nimeni de la prima vedere, dar îşi va surprinde invitaţii, la momentul potrivit, prin intervenţii cu miez şi umor de bună calitate. În căsnicie va fi o gospodină bună, locuinţa ei fiind mereu curată şi confortabilă. Va fi o mamă foarte exigentă şi îşi va educa copii să nu se abată de la reguli şi să se comporte exemplar.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.208.73.179

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.