targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Ce rochii de mireasă se poartă în 2016

Înainte să pleci în căutarea rochiei perfecte, trebuie să ştii care sunt cele mai hot tendinţe. Descoperă în continuare trendurile lansate de designerii de rochii de mireasă pentru sezonul de nunţi 2016.

 

Aplicaţii florale tridimensionale. Flori mai mici sau mai mari, decupaje din dantelă, din perle delicate sau critale strălucitoare, aceste podoabe texturate transmit romantism, iar rochiile parcă prind viaţă. Mai mult, dantela cu flori poate fi înlocuită cu mătase imprimată cu buchete în nuanţe pastel.

Penele se regăsesc şi ele printre tendinţele moderne ale anului 2016. Fiind un detaliu care creează iluzia de mişcare şi fluiditate, penele au fost adăugate atât în zona umerilor, cât şi în talie sau pe lungimea rochiei. Le-am găsit în multe colecţii, inclusiv la Oscar de la Renta. Pentru miresele mai extravagante, aceasta este alegerea perfectă.

Transparenţă... chiar ca la o lenjerie intimă.  Ideal pentru miresele îndrăzneţe, în noile tendinţe se răgăseşte şi conceptul de “dantelă tatuaj” folosit pentru partea de sus a rochiei. Unele corsete par a fi luate chiar din sertarul cu desuuri. Theia, Reem Acra, Christos Costarellos sunt doar câţiva dintre cei care au adoptat acest stil în colecţiile lor.

Nu neapărat ALB. Îndrăzneşte! Alege o rochie în tonuri delicate de bej, crem, nude-roze, bleu pastel. Se poartă chiar şi rochiile cu accente metalizate, în tonuri strălucitoare de argintiu.

Smokingul alb înlocuieşte cu succes rochia de mireasă. Dacă e pe gustul tău, inspiră-te din colecţiile primăvară 2016 ale unor designeri precum Carolina Herrera, Theia sau Houghton.

Rochia de bal din două piese. Dacă eşti norocoasa posesoare a unui abdomen sculptat, poartă cu încredere în ziua nunţii un top scurt şi o fustă amplă. Designeri precum Reem Akra, Theia şi Mira Zwillinger vin cu astfel de propuneri.

Midi şi mini – noile lungimi în trend. Dacă la asta ai visat, nu a fost niciodată un moment mai bun să porţi o rochie de mireasă mini sau de lungime medie. Chiar şi celebrităţiile au făcut astfel de alegeri pentru apariţiile lor de pe covorul roşu.

Decolteuri în V, extrem îndrăznețe, care coboară adânc până în talie. Dacă porţi cupa C (sau mai mult) la sutien atunci acest trend nu este pentru tine.  Pentru a nu părea vulgara este important să dezvălui doar atât cât trebuie. Îţi recomandăm un decolteu în formă de inimă.

Spor la probat şi nu uita că, dincolo de tendinţe, vei arăta minunat într-o rochie potrivită siluetei tale şi în care te simţi într-adevăr bine. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.