targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Cele mai noi tendinţe în coafură

Principalele tendințe în coafură pentru anul 2016 au fost trasate la Salon International 2015 de la Londra. Iată care sunt cele mai importante:

 

TAPAT, cu mult volum. În 2016 vor fi în vogă coafurile cu păr foarte tapat, chiar exagerat, look-uri aparent neglijente, în culori puternice. Pentru un efect şi mai spectaculos, puteţi apela cu încredere la adaosurile de păr.

Stil princiar de influenţă rusească. Nu a fost niciodată un moment mai bun să porţi accesorii preţioase cum sunt diademele, coroniţele sau agrafele încrustate cu pietre strălucitoare. Nu te sfii să îți accesorizezi astfel părul în ziua nunții, mai ales dacă nu optezi pentru voal.

Împletiturile, cocurile lejere şi buclele soft rămân în trend. Toate acestea sunt perfecte pentru miresele care visează la un look romantic, cu un aer uşor rustic. 

Cât despre culori, blondul gri se menţine în tendinţe, dar poate fi completat cu succes de accente îndrăzneţe de albastru metalizat, mov sau roşu electric. Nuanţe de alb platinat, gri-petrol sau gri-mov se potrivesc unei mirese avangardiste. Asta dacă nu ai ales deja roşu electic.

Nu vârfuri filate. În noul sezon se poartă tunsorile cât mai compacte şi tăieturile ferme.

Părul scurt este “must have”.  Dacă ai deja părul scurt, look-ul tău nu a fost niciodată mai HOT. Mergi la salon pentru un refresh în tendinţele anului 2016 şi poartă cu mândrie stilul fresh şi cool, pe care îl propun stiliştii prin aceste tunsori de inspiraţie masculină. Desigur, dacă nu ai deja părul scurt cel mai probabil nu o sa vrei să îl tunzi chiar înainte de nuntă, dar ai putea adopta alte tunsori cu forme geometrice.

 

Sfatul Ghid Mariaj: Este întotdeauna o idee bună să optaţi pentru un look atemporal, pentru ca atunci când vă uitaţi la poze, mulţi ani după nuntă, să fiţi încă mulţumiţi de alegerea făcută. În pofida tendinţelor, totuşi verde sau albastru nu sunt cele mai potrivite culori pentru o coafură de mireasă.  Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.