targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Cosmetice must-have dacă te pregăteşti de nuntă

Şi pielea ta trebuie să fie pregătită pentru ziua cea mare. Așa că înarmează-te din vreme cu produse de înfrumusețare, cosmetice și make-up indispensabile pentru nunta ta de vară. Dacă planifici aceste aspecte din timp, în ziua nunţii vei afişa fără probleme un look fresh, sănătos și natural.

Exfoliant. Îţi doreşti desigur ca tenul tău să fie proaspăt şi luminos. Oricât de mult vei cheltui pe un machiaj profesional sau produse de make-up de calitate, ele nu vor arăta bine pe tenul tău, dacă acesta nu este pregătit din vreme şi îngrijit în mod corespunzător. Un exfoliant blând folosit o dată sau de două ori pe săptămână poate face minuni. Acesta te va scăpa de stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, pregătindu-ţi tenul pentru produsele ce urmează să le aplici.

Cremă de faţă cu SPF. Vara hidratarea tenului este foarte importantă, însă nu uita nici de efectele nocive ale soarelui. Cremele cu SPF (cel puţin 30) sunt secretul unui ten sănătos şi tânăr. Ştiai că radiaţiile ultraviolete te pot afecta chiar şi când vremea este mohorâtă? Din păcate, acestea îmbătrânesc prematur tenul, aşa că ai grijă ca produsul pe care îl foloseşti să aibă şi factor de protecţie.

Primer. Asigură-te că înainte de aplicarea machiajului propriu-zis, vei folosi un primer. Acest produs face fardurile să reziste mai bine pe pleoapă, iar culorile să fie mai intense.

Concealer. Nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de urgenţă pentru ziua nunţii. Multe femei se confruntă cu cearcăne, roşeaţă sau alte imperfecţiuni ale tenului. Din fericire, există un produs care poate face toate aceste probleme să dispară: concealer-ul.

Ruj sau gloss hidratant. Niciunei mirese nu trebuie să îi lipsească din gentuţă acest produs simplu care îi poate transforma instant look-ul. Cu fiecare retuş din ziua nunţii, vei putea să completezi şi să reîmprospătezi machiajul tău profesional. 

Mascara de calitate. Dacă îţi doreşti să fii o miresică cu un look cât mai natural, află că fardurile nu sunt obligatorii într-un machiaj, dar mascara, da. O mascara de calitate nu va crea senzaţia de încărcat, dar schimbă în bine aspectul pentru că „deschide”, luminează ochii, iar privirea ta va fi mult mai expresivă.

 

Sfat Ghid Mariaj: Nu uita de proba de machiaj! Dacă îţi doreşti un machiaj profesional, făcut de specialişti, trebuie să te asiguri că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu make-up artistul. Probele sunt cruciale pentru a evita o surpriză neplăcută în ziua nunţii şi te vor ajuta să descoperi ce stil de machiaj îţi stă cel mai bine. În plus, astfel poţi testa şi rezistenţa machiajului.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.