targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Cum să alegi pantofii de mireasă?

Nici nu ştii câtă putere se ascunde într-un detaliu aparent nesemnificativ. Ar putea să-ţi strice toată nunta! Imaginează-ţi: e ziua cea mare, preotul tocmai vă logodeşte, iar ţie tot îţi zboară prin gând: ”Ahh... ce mă strâng pantofii aştia!” Şi stai să vezi ce bătături te aşteaptă după o noapte întreagă de dans. Dar nu, nu o să ţi se întâmple ţie asta!

 

Ghid Mariaj te învaţă cum să alegi cele mai bune încălţări pentru nuntă:

 

*Pantofii trebuie încercaţi şi stând  jos, dar şi stând  în picioare;

*Forma pantofului trebuie să corespundă cu fiziologia ta;

*Ţine cont că picioarele nu sunt mereu la fel, aşadar încearcă ambii pantofi;

*Dacă este posibil, alege pantofi cu o jumătate de număr mai mare decât dimensiunea reală a picioarelor. Libertatea de mişcare a degetelor în pantofi previne deformarea dureroasă a piciorului;

*Probează pantofii întotdeauna târziu în zi, când picioarele tind să fie un pic mai umflate;

*Căptuşeala anti–derapantă ajută la susţinerea piciorului în pantofii cu toc înalt, iar suportul ortopedic este cel mai important.  Ai grijă ca pantofii să nu aibă un material lucios/alunecos înăuntru. Dacă au toc, degetele vor aluneca în față și pantofii îţi vor sări din picioare.

*Dacă te bat pantofii, există în magazinele de încălţăminte niște bucățele de silicon, care se lipesc în pantofi, acolo unde te bat. Sunt grozave! Și costă cam 10 lei. 

*Dacă ai glezne groase, nu îţi cumpăra pantofi cu barete, fiindcă acestea îţi vor scoate în evidenţă gleznele, atrăgând atenţia asupra lor. Nu sunt potriviţi nici dacă ai picioarele scurte. Cel mai mult te vor avantaja pantofii decupaţi;

*Dacă vrei să dai senzaţia că ai picioarele mai lungi, atunci pantofii cu toc şi vârf ascuţit sunt cei mai potriviţi;

*Dacă ai laba piciorului mai lată, optează pentru pantofi cu vârful rotunjit, aceştia sunt cea mai confortabilă opţiune.

*Neapărat trebuie să porţi pantofii cât mai mult prin casă înainte de nuntă;

*Superstiţia spune că în ziua sau noaptea nunţii nu trebuie să-ţi schimbi pantofii pentru că altfel o să-ţi schimbi şi bărbatul. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.