targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


DECOR NUNTĂ – Ce se poartă în noul sezon?

Am rezumat pentru tine principalele tendinţe în decor, pentru noul sezon de nunţi. Ţineţi cont însă că, independent de tendinţe, nunta trebuie să reflecte în primul rând personalitatea voastră, să vă reprezinte şi să vorbească despre povestea voastră de dragoste.  

 

Flower Power – Flori, multe flori peste tot. Aranjamentele cu flori luxuriante, curgătoare sunt un trend HOT. Vezi nunta Sofiei Vergara cu Joe Manganiello pentru inspiraţie. Tot de la nunta lor, ne-am îndrăgostit iremediabil de ringul de dans decorat cu sute de flori fuchsia şi de tortul cu 5 etaje ornat cu un bogat aranjament floral alb. Dacă ai şi copii printre invitaţi, poţi pregăti coroniţe de flori pentru fetiţe, nu vei regreta când vei privi mai târziu fotografiile de nuntă. Dacă bugetul îţi permite, poţi opta pentru un salon de nunţi pe care să îl umpli de flori şi vegetaţie luxuriantă. Dar poate cea mai potrivită locaţie de nuntă, pentru o astfel de petrecere, este în aer liber. De ce să nu profiţi de tot ce-ţi poate dărui mama natură. Ideală ar fi o petrecere în grădina unui restaurant sau într-un cort amplasat chiar în mijlocul naturii, pe malul unui lac sau în buza unei păduri.

Detalii rustice, tradiţionale. În tendinţe sunt nunţile care includ în decor, şi nu numai, elemente de inspiraţie etno.  Se poartă rochiile de mireasă care aduc mai degrabă cu o ie, la care să asortezi un buchet de spice de grâu, iar în păr să porţi o coroniţă de muşeţel şi alte flori de câmp. Dacă vă reprezintă, puteţi alege un decor care să recreeze atmosfera inegalabilă a nunților câmpenești de altădată. Ai putea să foloseşti spice de grâu, baloţi de paie, rogojini. Puteţi improviza chiar o mică prispă pentru primirea invitaţilor.

Ceva albastru. Pastel dacă se poate. Alege albastru pentru rochiile de mireasă ale domnişoarelor de onoare, pune hortensii albastre în buchetul miresei şi în aranjamentele florale de la restaurant. Pentru o pată de culoare WOW, chiar şi pantofii miresei pot fi albaştri.

Nuntă de hipsteri. Dacă sunteţi un cuplu de nonconformişti, cu suficientă personalitate cât să mai împrumutaţi şi altora, atunci cel mai probabil vi s-ar potrivi o astfel de nuntă. Păr roz, verde, mov, albastru – perfect pentru o mireasă hipster, iar câteva tatuajele vor fi cele mai cool accesorii. Nu va lipsi un mire bărbos, într-un costum colorat şi tenişi asortaţi, iar spre starea civilă o porniţi în gaşcă pe biciclete. Pentru decorul de nuntă puteţi îmbina cu succes stilul vintage cu cel modern, urban. Va fi o petrecere ubercool, potrivită mai ales dacă aţi decis că veţi invita doar prieteni de aceeaşi vârstă.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.