targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Dieta Rina înainte de nuntă. Scapă de 10 kg în doar 3 luni

Cu o popularitate în creştere, dieta Rina promite să te scape de aproximativ 10 kg în doar... 90 de zile.

Creată de un medic sportiv american, dieta se bazează pe combinarea exactă a anumitor tipuri de alimente pentru a scădea în greutate. Regimul constă în disocierea alimentaţiei, astfel că într-o zi vei avea voie să consumi doar un tip de alimente. Dieta implică o cură de detoxifiere a organismului.

Cele patru categorii de alimente permise în Dieta Rina sunt:

Proteine Ziua 1: carne de pui, peşte, vită, carne de porc, brânză, lapte, ouă. Carnea poate fi fiartă sau la grătar. Aceste preparate pot fi servite alături de salate.

AmidonZiua 2: soia, orez, linte, fasole uscată, fulgi de soia, năut, cartofi etc.

Carbohidraţi Ziua 3: făină de grâu albă sau integrală, făină de hrişcă, făină de porumb, paste, produse de patiserie etc.

VitamineZiua 4: doar fructe şi legume

Excepţie – La micul dejun, pe tot parcursul dietei (90 de zile), va trebui să mănânci în fiecare zi doar fructe şi legume. Poţi să bei şi ceai sau cafea, dar neîndulcite.

Cele 4 zile cu alimentele aferente se vor repeta consecutiv. Această disociere îți permite să mănâci oricât, însă fără să amesteci alimentele între ele.

Intervalele orare în care poți consuma aceste alimente, indiferent de cantitate, sunt extrem de importante. Acestea TREBUIE respectate astfel:

Perioada de purificare: între ora 4 am până la prânz, poţi să mănânci fructe şi legume proaspete (micul dejun) la interval de două ore.

Perioada de ingestie: de la ora 12:00 până seara la ora 20:00. Nu contează cantitatea de alimente ingerate, ci combinarea corectă a acestora.

Perioada de digestie: de la ora 20:00 până la 4 am,  NU trebuie să mănânci nimic.

Nutriţioniştii care recomandă această dietă spun că nu te vei confrunta cu efectul yo-yo. Dar pentru ca dieta să funcţioneze, trebuie să respecţi ordinea zilelor descrise mai sus, să le alternezi corect, fără să sari vreo zi. Nu uita să bei multă apă!

Ai încercat dieta? Spune-ne părerea ta pe www.facebook.com/GhidMariaj.  Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.