targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Idei pentru marturii

Marturiile de nunta sunt acele mici cadouri pe care mirii le ofera invitatilor în semn de multumire pentru participarea la nunta. Puteti cumpara obiecte care au fost special concepute pentru a fi marturii de nunta si care sunt prevazute cu ambalaje speciale si etichete de multumire. De asemenea, puteti face chiar voi marturiile, pe care sa le personalizati cum doriti. Iata câteva idei:

Accesorii elegante – alege o brosa pentru doamne si un ac de cravata asortat pentru domni;
Cutie sau saculet de satin cu bomboane;
Evantaiul – perfect pentru nuntile de vara;
Clopotei aducatori de noroc. Se crede ca sunetul clopoteilor prevesteste bucurii si alunga ghinionul.
Semne de carte, magneti de frigider sau rame foto miniaturale sunt câteva idei la îndemâna;
Mini masti venetiene, misterioase si fascinante. Invitatii vor fi încântati de micile opere de arta.
Ghivece cu plante sau plicuri personalizate cu seminte de flori pe care invitatii le pot planta si astfel îsi vor aminti nunta voastra pentru mai mult timp;
Rasfata-i cu mici cutiute cu ceaiuri exotice sau borcanase cu dulceata ori cu miere si nuci;
Mere caramelizate sau mici cosulete cu fructe proaspete de sezon. Ciresele sau fructele de padure sunt perfecte.
Placinta cu ravase. Puteti pregati chiar voi mici placintele cu ravase comice pentru invitati. Aveti însa grija sa-i avertizati înainte de a le mânca.
Lozuri în plic sau bilete razuibile. Invitatii se vor distra încercându-si norocul si în plus daca unul din ei va câstiga, cu siguranta nu va uita niciodata nunta ta.
Bilete la cinema – Cum ar fi sa mergi cu toti invitatii la film dupa nunta?
Sticle de vin personalizate – Le puteti oferi invitatilor chiar vinuri din productia proprie.
Papucei de plaja – codou potrivit pentru o nunta cu tematica marina.


Orice ati alege, Ghid Mariaj va recomanda sa personalizati marturiile cu mici biletele de multumire, scrise de mâna. Familiei si persoanelor foarte apropiate le puteti scrie mesaje cu dedicatie. Va fi un gest ce nu va putea fi trecut cu vederea de cei dragi.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.