targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Interviu cu Dana Buzilă (Manager Hotel Restaurant La Castel ***, Iași)

Amplasate într-un cadru natural special, hotelul și restaurantul La Castel se remarcă print-o arhitectură deosebită, cu un proiect de design de excepţie, un adevărat castel cu finisaje realizate la cele mai înalte standarde de calitate. Vă invităm să descoperiţi şi voi un loc de poveste având drept ghid un om foarte implicat, Dana Buzilă – Manager Hotel Restaurant La Castel ***.

 Aveţi o locaţie cu adevărat specială în Iaşi, care e povestea din spatele ei?

Hotelul şi Restaurantul La Castel au luat naştere din dorinţa unei tinere familii de a crea evenimente unice şi de a oferi ieşenilor şi nu numai, un loc special, un loc de poveste, după cum l-am numit noi. Locaţia a fost inaugurată pe 05 iunie 2011 când de altfel a fost primul eveniment care a avut un real suces.

Activitatea noastră de vânzare a serviciilor şi de închiriere a sălilor pentru evenimente tip nuntă a început înainte de inaugurare, când totul era în construcţie. Locaţia era dorită de ieşeni chiar din acea perioadă. Cuplurile care au organizat cel mai frumos eveniment din viaţa lor, au fost fascinate de tot ceea ce înseamnă decoruri, de gastronomia La Castel, de zona în care sunt situate hotelul şi restaurantul, de natura care ne înconjoară şi ne oferă acest atu.

Faptul că suntem departe de zgomotul oraşului reprezintă principalul punct forte, dar cuvântul “departe” este doar o iluzie. Numerologic vorbind suntem la doar 3 km de frumoasa zonă a Copoului.

Am început cu paşi mici, punând la dispoziţia oaspeţilor noştri doar două săli pentru evenimente tip nuntă şi o locaţie destinată evenimentelor mai mici. Datorită faptului că am avut solicitări de extindere, am inaugurat încă două săli de evenimente.

Deci La Castel, petrecerea ideală poate fi găzduită în una din cele 6 locaţii: Castel Ballroom – 450 locuri, Terasa Turnurilor – 230 locuri, Sala Regală – 130 locuri, Restaurant La Castel – 80 locuri, Sala Coloanelor – 50 locuri, Sala Veneţiană – 50 locuri.

Cum sunt mirii La Castel? Descrieţi-i în câteva cuvinte.

Cuplurile sunt diferite: de la tineri sofisticaţi la oameni simpli, de la cupluri emoţionate la miri foarte practici. În schimb toţi sunt la fel pentru că sunt uniţi de cel mai frumos sentiment: iubirea. Majoritatea se implică foarte tare în organizarea evenimentului, uitând de plăcerea şi unicitatea acestuia, dar noi le oferim din tot sufletul profesionalismul nostru.

Cum alegem locaţia perfectă pentru nuntă? La ce să fie atenţi viitorii miri, după ce criterii să se ghideze?

Locaţia perfectă nu există. Noi şi mirii facem ca evenimentul să fie aproape perfect. Când spun noi mă gândesc la profesionalism, la deschiderea către frumos, la talent gastronomic, la natură, la siguranţă, la bunătate şi pozitivitate. Când spun mirii, mă gândesc la încrederea pe care ne-o acordă, la trăirile lor şi aşteptările acestora.

Organizarea nunţii este de multe ori o etapă stresantă. Ce sfaturi aveţi pentru viitorii miri?

De fiecare dată îi îndrumăm să nu lase organizarea nunţii pe ultima sută de metri. E bine ca totul să fie făcut din timp şi toate detaliile să fie puse la punct, astfel încât să se bucure şi să savureze din plin evenimentul unic din viaţa lor.

Care sunt cele mai mari provocări pe care le-aţi întâmpinat până acum în organizarea unui eveniment? 

Fiecare nuntă este o provocare deoarece fiecare nuntă este unică în felul ei. Noi ne dorim ca fiecare nuntă La Castel să fie nunta anului şi reuşim acest lucru. Vă spun că reuşim deoarece mirii revin şi organizează La Castel botezul copiilor sau sunt naşi La Castel.

Povestiţi-ne un episod din timpul unei nunţi La Castel de care vă amintiţi cu drag.

Îmi amintesc cu drag de prima nuntă de La Castel, de cea mai mare nuntă şi de cea mai mică nuntă. Îmi amintesc cu drag de nunta la care au fost două mirese gemene, de nunţile şi botezurile care s-au făcut în acelaşi timp, de miresele cu bebeluşi, de aproape toate nunţile. Mă bucur când reîntâlnesc tinerii aceştia frumoşi care au ales să organizeze evenimentul lor unic La Castel – “Eleganţă şi stil într-o lume de poveste!”

Casă de piatră!

Dana BuzilăPrin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.