targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Interviu cu Marius Raba, Manager Cofetăria Charlotte

Profesionalismul îmbinat cu pasiunea nasc emoţii transpuse în rafinatele creaţii marca Charlotte. Vă invităm să faceţi cunoştintă cu unul dintre cele mai importante branduri de cofetărie – patiserie de pe piaţa din Iaşi. Încurajaţi de sloganul “Creatori de emoţii”, am descoperit un loc unde deserturile se ridică la rangul de mici opere de artă şi unde gustul spune o poveste aparte, delicioasă.

 

Cum a început istoria Charlotte şi unde aţi ajuns astăzi?

Totul a început de la un croissant  şi un Latte Macchiato. O plăcere pe care nu mi-o refuz niciodată, un deliciu pe care l-am descoperit în călătoriile mele prin Europa. Îmi plac bunătăţile, gusturile dulci care te fac să vezi viaţa mai frumoasă. Aşa se face că, din această pasiune, în 2011 se năştea povestea Charlotte. 2011 a fost şi anul când le-am făcut cunoştinţă ieşenilor cu deliciosul Mousse au chocolat. Atunci ne-am câştigat primii clienţi fideli. Am pornit cu 3 angajaţi, iar acum suntem o echipa de 40 de oameni şi suntem gata să răspunem oricărei provocări lansate de pofticioşi. În prezent avem doua locaţii în Iaşi, dar este foarte posibil să ne extindem în viitorul apropiat.

Cum alegem tortul de nuntă? Cât de mare trebuie să fie?

Pentru a alege conţinutul tortului, le propunem mirilor  să deguste câteva sortimente. Consultând cataloagele noastre, vor putea alege din zeci de modele forma dorită şi decorul. Şi tortul poate fi considerat un element decorativ al nunţii, aşa că poate fi asortat cu decorul sălii şi cu aranjamentele florale. Mărimea tortului se stabileşte calculând circa 100-125 g de persoană (în funcţie de compoziţie).

Ce tip de tort recomandaţi în funcţie de sezon? 

Că tot a venit vara, gândul ne zboară către arome exotice. Mango, fructul pasiunii, aromele de citrice, rodia, ananasul, dar şi fructele de pădure acrişoare sunt cele mai potrivite pentru o nuntă de vară.  Acestea fac echipă bună cu ciocolata albă şi cocosul, elementul supriză al acestor arome pline de exotism.

Ce fel de umpluturi/ creme sunt cele mai apreciate de miri?

Fără doar şi poate mousse-urile fine şi aerate sunt în top. De altfel, aşa ne-am câştigat primii clienţi fideli.

Cu cât timp înainte de eveniment trebuie comandat tortul de nuntă?

Aşa cum v-am spus, avem o echipă mare şi putem face faţă şi provocării de a pregăti un tort de nuntă cu puţin timp înainte de marele eveniment. Cu toate acestea, mai ales pentru liniştea mirilor, le recomandăm să comande tortul cu 2 săptămâni înainte de nuntă. Până la urmă planificarea este secretul unei nunţi fără stres. 

Ce le propuneţi mirilor pentru Candy Bar?

Mulţi dintre viitorii miri cunosc bine aceste mici delicii ale noastre, pentru că le-au comandat în trecut pentru diferite aniversări. Pe nehotărâţi îi invităm la degustare, dar nu promitem că le va fi uşor, pentru că e greu să te decizi între atâtea arome minunate. La fel ca la tort, cantitatea comandată pentru candy bar va fi în jur de 100 g/ persoană.

Ce oferte le-aţi pregătit viitorilor miri?

Colaborăm cu multe locaţii de evenimente din Iaşi, aşa că mirii pot alege un meniu de nuntă care să includă şi un tort de la noi, la un preţ foarte bun. Am pregătit însă şi reduceri de 10 % pentru viitorii miri care plasează o comandă de tort de nuntă direct la noi în cofetărie. Din catalogul nostru pot alege din zeci de modele şi peste 30 de arome. Avem reducere de 10% şi pentru Candy Bar. În plus onorăm şi comenzi în afara oraşului.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.