targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Interviu cu Simona Macovei Ilie (Manager Salon Noblesse & Noblesse Bridal)

Mereu în pas cu noutăţile din domeniu, Simona Macovei Ilie, inima brandului Noblesse, a avut amabilitatea să ne vorbească despre cele mai noi tendinţe în make-up, coafură şi rochii de mireasă. Am descoperit cu plăcere la Noblesse un lux pe care ţi-l poţi permite, produse profesionale high-end şi un personal la curent cu cele mai noi tehnici de lucru din domeniul beauty.

Noblesse - un nume important pe piaţa nunţilor din Iaşi. Cum puteţi rezuma în câteva cuvinte trecutul, prezentul şi unde vedeţi brandul Noblesse în viitor?

Povestea brandului Noblesse a început acum 10 ani din dorinţa de a oferi servicii profesioniste cu produse de top, la preţuri de bun simţ. Acum 6 ani am extins brandul, cu segmentul rochiilor de mireasă şi pentru ocazii speciale, transformându-ne într-un "All inclusive" pentru imaginea impecabilă din ziua nunţii (şi nu numai). Pe viitor vreau să păstrez trendul ascendent şi să dezvolt brandul cu alte segmente strâns legate de evenimente speciale. Cu siguranţă va fi şi un atelier de creaţie vestimentară propriu, unde vom putea concepe împreună cu mireasa, rochia perfectă.

Prin ce servicii v-aţi impus pe piaţă?

Când am început activitatea ne-am orientat către publicul de top, care cunoştea şi produsele de lux cu care am ales să lucrăm. Acesta a fost unul dintre atuurile cu care iniţial ne-am făcut remarcaţi. În decursul anilor am avut feed-back-uri pozitive de la clientele noastre, care ne-au şi recomandat cu încredere. Toate serviciile noastre sunt de calitate superioară, nu putem spune că ne-am impus cu ceva anume. Dar foarte solicitate rămân coafura şi make-up-ul pentru mirese şi pentru ocazii speciale.

Care sunt produsele de bază care nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj a unei mirese?

În primul rând rujul sau gloss-ul, o pudră translucentă şi eventual o trusă de farduri în culorile machiajului. Dar un make-up realizat cu produse profesionale şi fixat foarte bine nu va necesita retuş. De aceea este bine să nu se facă rabat de la calitate, mai ales în ziua nunţii.

Există un set de reguli ce nu ar trebui încălcate? Cum ai numi un make-up faux pas?

Să nu respecţi fenotipul şi vârsta. Fiecare produs se adresează unei anumite categorii de vârstă. De exemplu, o persoană în vârstă cu un ten matur şi ridat, nu poate folosi farduri sidefate. Acestea vor scoate în evidenţă şi mai tare ridurile pielii. În acest caz sunt recomandate culorile mate. Sunt multe reguli, dar putem dezvolta acest aspect într-un viitor număr al revistei.

Care sunt tendinţele în 2016 în make-up şi coafură de mireasă?

Machiajul, indiferent de tendinţe, se alege în funcţie de trăsăturile feţei şi are rolul de a îmbina perfect coafura şi rochia. Nuanţele metalice, arămii, aurii şi nudul vor fi mereu în trend. Anul acesta se poartă în continuare "Cat eye", ochii alungiţi, eyeliner-ul este un must have şi ca noutate - sprâncenele ombre. Fardurile sidefat perlate, dar fără să exagerăm spre glitter, sunt în trend în acest an.

Coafura pentru ziua nunţii are menirea de a complimenta trăsăturile feţei şi croiala rochiei, drept urmare alegerea acestui element are o importanţă covârşitoare în imaginea ta. Din fericire, există numeroase stiluri de coafuri pentru mirese din care poţi alege modelul reprezentativ pentru tine, de la coafuri creative, deosebit de stilizate, până la împletituri remarcabile, cocuri elegante, bucle, sau, dacă preferi un stil natural, un simplu exerciţiu de coafuri cu volum.

Ce le sfătuieşti pe cititoarele revistei în privinţa machiajului?

Trăim într-o lume în care se pune accentul pe modul cum arătăm. Sfatul meu este să vă machiaţi şi să vă jucaţi cu look-uri cât mai diverse, dar să nu exageraţi, culorile tari trebuie să vă definească şi să vi se potrivească. Astfel nu veţi face decât să estompaţi frumuseţea naturală, nicidecum să o scoateţi în evidenţă. Un curs de automachiaj ar fi ideal pentru orice d-nă/d-ră care vrea să arate impecabil în fiecare zi, iar dacă acesta nu vă este la îndemână, cel mai bine apelaţi la un specialist.

Ce este la modă anul acesta pe segmentul rochii de mireasă?

Anul acesta se poartă dantela 3D, în relief, se poartă nude ca şi nuanţă principală, combinaţii de nude/cappuccino/ivory care contrastează foarte subtil şi dau o notă de eleganţă, rochiile cu spatele gol au rămas în trend şi bineînţeles că se poartă exact modelul care se potriveşte miresei şi pe care ea l-a visat dintotdeauna.

Ce oferte/ surprize le pregătiţi mirilor din 2016?

În 2016 avem ca şi noutate sistemul de plată în rate pentru rochia de mireasă şi posibilitatea achitării acesteia după nuntă. Evident continuăm seria ofertelor noastre la serviciile de înfrumuseţare în cazul în care achiziţionaţi rochia tot de la noi, oferta care a avut un succes incredibil anul trecut. Vom organiza şi un concurs pentru mireasa anului 2016, mireasa Noblesse, care va câştiga atât rochia de mireasă cât şi serviciile complete de înfrumuseţare din ziua nunţii. Şi multe alte discount-uri şi oferte săptămânale pe care este bine să nu le rataţi!Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.