targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Lipoliza laser - Dr. Theodor Motruc

 
Lipoliza laser este o intervenţie non-invazivă de liposculptură menită să îndepărteze depozitele de grăsime localizate la nivelul bărbiei, braţelor, abdomenului, coapselor sau altor zone inestetice. Acest tratament reduce efectiv zonele cu grăsime care nu pot fi conturate prin diete şi exerciţii fizice, cu efecte minime ulterioare faţă de operaţia chirurgicală de liposucţie.
 
Procedura foloseste tehnologia laser pentru a "topi" efectiv grăsimile la nivelul feţei sau corpului, ulterior sucţionate în aceeaşi intervenţie.
Lipoliza laser este clasificată ca intervenţie chirurgicală minoră, încât chirurgul realizează o incizie minimă, de mici dimensiuni, iar anestezia folosită este una locală. Astfel, se evită şi riscurile generale asociate oricăror tipuri de operaţii sub anestezie generală. În plus, nu apar acelaşi tip de învineţiri şi umflături în perioada de recuperare ca în cazul altor intervenţii mai intruzive.  
 
Datorită căldurii emanate de laserul folosit în procedură, corpul reacţionează natural prin contracţia ţesuturilor adiacente, ceea ce determină pielea să se strângă, devenind mai fermă şi totodată mai netedă o dată cu producerea de nou colagen. Procedura durează în jur de o oră, până la 2 ore.
Faţă de operaţiile clasice de liposucţie sub anestezie generală, în cazul LipoLaser recuperarea este rapidă, fără a fi necesară întreruperea activităţilor curente mai mult de 1-2 zile. Imediat după intervenţie, se recomandă 1 oră -2 ore de repaus în clinică, după care poţi pleca acasă, cu respectarea indicaţiilor medicului de repaus, menajare şi evitare a anumitor activităţi solicitante. Activitatea fizica intensă, cum ar fi mersul la o sală de fitness, nu trebuie reluată mai devreme de 2 săptămâni.
 
Orice zonă a corpului
 
Datorită abordului minim invaziv, lipoliza laser poate fi folosită în zone in care nu se poate realiza liposucţia clasică. Cele mai spectaculare rezultate sunt vizibile în acest sens la nivelul liniei feţei, a obrajilor lăsaţi şi a bărbiei dublate. Lipsa urmelor intervenţiei o face cea mai indicată în cazurile zonelor vizibile şi sensibile.
 
Datorită eliminării celulelor grase prin liposucţie, ele nu mai au astfel posibilitatea de a se înmulţi şi astfel zonele care au fost supuse acestei operaţii estetice vor avea o tendinţă mai mică de îngrăşare decât alte părţi ale corpului, iar zona liposucţionată va avea tendinţa de a se menţine în timp. 
 
Alte opţiuni de remodelare şi rejuvenare OminiClinic
 
* Remodelare corporală
* Mărirea sânilor cu implanturi siliconice sau grăsime proprie
* Ridicarea şi/sau micşorarea sânilor lăsaţi
* Liposucţia / liposculptura
* Abdominoplastia
* Tratamente faciale
* Reducerea ridurilor
* Mărirea buzelor cu acid hialuronic
* Estomparea cearcănelor
* Rejuvenare facială cu acid hialuronic
* Chirurgie facială
* Rinoplastia - remodelarea chirurgicală a nasului
* Blefaroplastia - chirurgia pleoapelor
* Otoplastia - remodelarea chirurgicală a urechilor
* Lifting facial -rejuvenare chirurgicală
 
 
 
 
www.ominiclinic.ro | 0232 216 260 | Str. Grigore Ureche, nr.2, bl.6 Martie Iasi


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.