targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Lista de cadouri pentru nuntă -Wedding List-

Tradiţia de a le oferi tinerilor însurăţei cadouri de nuntă este una foarte veche. Iniţial mirilor li se ofereau la început de drum daruri constând în mâncare, apoi vite şi ulterior bani, ca să-şi întemeieze propria casă.

Şi la noi se practică darul în bani, menit să acopere cheltuiala cu meniul, dar şi cadouri practice, numai bune pentru doi tineri ce pornesc pe un nou drum împreună.

Ce te faci însă dacă la sfârşitul nunţii numeri nu mai puţin de 3 mixere, 4 prăjitoare de pâine şi 5 cuptoare cu microunde?

Soluţia vine de la americani, care în 1924 au inventat aşa numitul „Bridal Registry”. Astfel cuplurile logodite, se pot înregistra la un magazin, stabilind o listă cu darurile pe care şi le doresc, iar ulterior indicau oaspeţilor adresa magazinului de unde aceştia le puteau achiziţiona cadourile.

Acest serviciu este astăzi foarte apreciat de miri, căci darurile nu se mai repetă, dar şi de invitaţi care pot fi siguri că le-au cumpărat mirilor exact ce îşi doresc. Moda listelor de cadouri este deci tot mai populară, conceptul fiind introdus şi în România prin intermediul câtorva magazine care au dezvoltat această practică.

Sfatul nostru ar fi să lăsaţi adresa magazinului la părinţii voştri, iar ei îi vor putea îndruma pe invitaţi, când aceştia vor întreba despre eventualele cadouri pe care vi le doriţi sau care vă vor fi utile.

Nu trâmbiţaţi în gura mare că aveţi o listă de cadouri la magazinul X şi nici nu scrieţi asta pe invitaţii. Gestul poate fi interpretat drept nepoliticos.

Electrocasnicele şi obiectele pentru casă sunt cadourile cele mai frecvente şi cele mai utile. Lucrurile personale nu au ce căuta pe acea listă pentru că nunta este un eveniment de cuplu.

Iată câteva sugestii pentru lista voastră de cadouri:

-           Lenjerii pentru pat;

-           Un set cu pilotă şi perne pentru dormitor;

-           Porţelanuri de orice tip (servicii de cafea, de masă, vaze);

-           Cristaluri;

-           Obiecte de artă (statuete, tablori, argintărie);

-           Electrocasnice (mixer, robot de bucătărie, râşniţă sau un filtru pentru cafea, cuptor cu microunde etc.)

-           DVD, aparat foto, cameră de filmat.

Toate cadourile primite trebuie despachetate de miri şi lăsate la vedere, ignorarea darurilor este un gest de neiertat. Nu uitaţi să mulţumiţi individual invitaţilor pentru cadouri.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.208.73.179

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.