targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Machiaj de nuntă care rezistă

Cum trebuie să fie machiajul de nuntă? „Să reziste, să reziste, să reziste...” ne-au răspuns toate prietenele Ghid Mariaj.

Dacă bugetul îţi permite, optează pentru un machiaj profesionist, făcut la un specialist, cu produse profesionale. Asta ar fi situaţia ideală.

Dacă nu, sigur domnişoarele tale de onoare vor fi bucuroase să te ajute.

 

Reguli de make-up peste care să nu sari:

*Exfoliază şi hidratează tenul în mod regulat. Pentru un machiaj natural, tenul trebuie să arate impecabil.

*Aplică întotdeauna o bază de machiaj (o cremă hidratantă sau un produs special). Aspectul pielii va fi mai natural, iar machiajul va dura mai mult.

*Pentru a acoperi zonele închise de sub ochi, ar fi bine să alegi un corector cu un ton mai deschis decât nuanţa pielii tale (ideal în tonuri de galben).

*Aplică fondul de ten cu buretele sau degetele, dar ai grijă să fie perfect întins, nu doar pe faţă, ci şi pe gât şi decolteu.

*Un strat fin de pudră va fixa corectorul şi fondul de ten, va asigura rezistenţa fardului de pleoape şi va împiedica strălucirea exagerată a zonei T.

*Pentru un efect natural aplică un fard de obraz care să dea impresia că eşti bronzată.

*Liniile de fard trebuie să fie bine estompate. De evitat este tuşul pentru pleoape şi conturul ferm al buzelor.

*Dacă machiajul ochilor este accentuat, atunci rujul trebuie aplicat în nuanţe cât mai naturale, putând fi înlocuit şi de un luciu de buze transparent sau incolor.

*Conturarea genelor într-un mod generos este esenţială în acest tip de machiaj, aşa că nu te feri să aplici două straturi de rimel sau chiar nişte gene false.

*Sprâncenele trebuie conturate cu puţin fard mat – gri închis, maro brun sau bej (culoarea depinde de nuanţa sprâncenelor tale).

Şi poate cel mai important - Produsele pe care le foloseşti la realizarea machiajului de nuntă trebuie să fie de calitate superioară, foarte rezistente la transfer, pentru a nu exista riscul ca pe durata întregului eveniment să îţi curgă rimelul, să ai sclipici pe nas, ruj pe dinţi sau să îţi cadă genele false.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.