targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Nunta in deplasare

Daca nu esti genul care face nunta cu mare alai, poti pleca in Maldive, Mauritius, Seychelles, Sri Lanka, Grecia etc. pentru o nunta de vis, doar cu persoana iubita sau si cativa invitati (daca iti permiti).
Planificarea unei nunti in deplasare poate fi mai putin stresanta decat planificarea unei nunti traditionale. Daca sunteti mari amatori de calatorii si v-ati gadit sa faceti chiar si nunta la mare departare de casa (la munte, la mare sau chiar pe meleaguri straine), atunci va trebui sa luati in calcul toate cheltuielile de transport si cazare, numarandu-va cu mare atentie mesenii.
in primul rand trebuie sa decideti cat puteti si cat sunteti dispusi sa cheltuiti pentru nunta. De obicei, la nuntile in deplasare participa mai putini oameni, decat la cele traditionale. Din acest motiv, mirele si mireasa ar putea sa plateasca ceva mai putin pentru meniuri, aranjamente florale, marturii, cocarde etc.
Una dintre cele mai frecvente intrebari care se ridica atunci cand vine vorba despre acest tip de nunta se refera la cine acopera costurile de participare ale invitatilor. Ca la orice alta nunta, oaspetii participa pe cheltuiala proprie, dar ar fi frumos sa contribuiti si voi macar la cazare. Daca va permiteti, ar fi ideal sa platiti integral transportul si cazarea invitatilor.
Pentru o buna organizare, ganditi-va sa faceti macar un drum pana la respectiva destinatie, inainte de nunta. Cel mai probabil veti avea nevoie de cineva care sa serveasca drept persoana de contact cu furnizorii locali. Poate personalul de la hotelul ales va poate ajuta, daca nu, probabil veti avea nevoie de un coordonator de nunti.
Daca veti face cazarea invitatilor inainte de weekend-ul nuntii, poate ca ar fi bine sa va ganditi si la cateva atractii suplimentare, in functie de ce posibilitati sunt in zona respectiva.
!!! Nu uita acasa:
-    rochia de mireasa, lenjerie, pantofii;
-    verighetele;
-    costumul si pantofii mirelui;
-    actele necesare casatoriei;
Daca veti calatori cu avionul, luati cu voi toate actele originale cum ar fi certificatele de nastere sau divort, in bagajul de mana. Nu le puneti in bagajul de cala!
Desigur va va fi mai comod sa faceti cununia civila in tara, dar este bine de stiut ca Misiunile Diplomatice si Oficiile Consulare ale Romaniei au competenta legala de a incheia casatorii atat intre doi cetateni romani, cat si intre un cetatean roman si un cetatean strain.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.