targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Nunta la indigo

Când se marita, orice fata îsi doreste o nunta cum n-a mai fost. Totul trebuie sa fie unic, special si recunoscut ca atare de nuntasi. Ce spui însa de o nunta la indigo? Ghid Mariaj s-a împrietenit cu doua miresici tare simpatice si ne-am zis ca trebuie sa va împartasim povestea nuntii lor, mai ales ca vorbim de doua... gemene.  Da, Seviana si Georgiana sunt gemene si au ales sa faca nunta în aceeasi zi.

Sa facem cunostinta cu mirii. Cum s-a nascut ideea unei nunti la indigo?
Suntem Seviana si Petru Cazacu + Georgiana si Paul Disca. Petru si Paul nu sunt frati, dar si ei îsi sarbatoresc onomastica în aceeasi zi, de Sfintii Apostoli Petru si Pavel.  
Povestile noastre nu au început odata, ci la diferenta de doi ani. Ne-am completat unul pe altul din prima clipa, iar baietii au devenit cei mai buni prieteni. Acest aspect a fost unul dintre cele mai importante în luarea deciziei de a face nunta împreuna, pe primul loc fiind faptul ca noi, fetele, suntem gemene.

Cum au decurs pregatirile?
A fost un vis devenit realitate. De când eram mici visam la nunta noastra, asa cum face orice fetita, însa noi credeam cu tarie în acest lucru si l-am dus pâna la sfârsit. Nu am întâmpinat dificultati în organizarea nuntii, nu am avut divergente, dimpotriva, veneam fiecare cu idei si le puneam în aplicare.
Totul a fost la dublu, iar în aceasta perioada a pregatirilor am primit foarte des întrebarea "Si baietii sunt frati, sunt gemeni?"
Nunta a fost de vis, a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra, dar si invitatii nostri au avut aceeasi parere. O nunta reusita!
Tinem sa le multumim celor care au contribuit la îndeplinirea visului nostru. Am avut placuta surpriza sa descoperim una dintre cele mai frumoase locatii pentru nunti din Iasi. Un spatiu elegant, luxos, restaurantul Ideo a fost cadrul ideal pentru nunta noastra. Doamnele Carmen Pitigoi si Anca Ichim ne-au fost alaturi pe toata perioada planificarii evenimentului. Multumiri si doamnei Mihaela Prajescu de la Perfect Wedding care ne-a oferit solutii personalizate privind decorul locatiei. Pentru aranjamentele florale am ales hortensii, iar efectul final ne-a întrecut asteptarile. Chiar multi dintre invitati ne-au spus ca avem un decor de poveste.
A fost veselie mare si pentru asta am contat pe Bogdan Chirosca de la Concert Band. Acum asteptam cu nerabdare fotografiile de la Cristi Timofte, caruia îi multumim pentru asistenta foto video.
Nu în ultimul rând am vrea sa multumim celei care s-a ocupat de tinutele noastre, Dana Rusu.

Rochiile mireselor au fost identice, coafurile - aidoma, iar în cele doua buchete fiecare fir de floare era asezat în aceeasi pozitie. S-au nascut si confuzii? Cum v-au deosebit invitatii?
Noi miresele eram diferentiate dupa cerceii pe care-i purtam, erau singurii din tinuta noastra care nu erau la fel, dar si asa primeam întrebarea "Tu esti mireasa lui Petru sau a lui Paul?" De vis!... Multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi si ne-au ajutat, pentru ca nu a fost usor, dar a meritat. Ne-am dovedit ca daca vrei cu adevarat un lucru se îndeplineste... cu multa munca si dorinta.

Casa de piatra frumosilor!Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.