targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Ponturi pentru cumpărarea rochiei de mireasă

Alegerea rochiei de mireasă perfecte nu este deloc o sarcină uşoară. Trebuie să iei în calcul o serie de factori care nu de multe ori îţi dau bătăi de cap. Bugetul pentru rochia de mireasă este întotdeauna îndelung dezbătut şi poate fi, de multe ori, o problemă. Apoi mai este şi chestiunea gusturile care teoretic nu se discută, dar în practică, la nuntă, lucrurile nu stau chiar aşa. Cum alegi rochia care să îţi vină bine, să fie în ton cu personalitatea ta, iar mirele să fie încântat până la lacrimi cât te va vedea?

Înainte de a merge în căutarea rochiei perfecte, ar fi bine să ştii ce cauţi.

Documentează-te! Înainte să mergi într-un magazin de specialitate, încearcă să afli cât mai multe lucruri despre stilurile de rochii care există şi pune-te la curent cu jargonul specific. Ar trebui să ştii deja care sunt rochiile de bal, de prinţesă, stil sirenă, linie A, talie empire.

Rochia de mireasă de bal sau stil prinţesă este mulată pe bust şi talie şi are o fustă foarte amplă (gândeşte-te la Cenuşăreasa).

O rochie stil A vine perfect pe corp la nivelul bustului, marchează foarte bine talia şi apoi fusta pleacă în volum treptat, exact ca litera A.

Rochia stil empire - Strâmtă pe piept şi evazată de sub linia sânilor, cade lejer pentru a forma o coloană.  Are avantajul de a ascunde lipsa taliei şi de a camufla un posterior prea generos.

Silueta rochiei de mireasă sirenă conturează corpul din dreptul bustului până în regiunea genunchilor. Croiala ei este modelată special pentru a oferi corpului aspectul de clepsidră la care visează toate femeile. Gândeşte-te la silueta provocatoare a frumoasei Marilyn Monroe.

Află apoi care stil de rochie se potriveşte cel mai bine siluetei tale.

Silueta în formă de pară - Şolduri late şi posterior generos, talie subţire şi sâni mici. Dacă te regăseşti în descriere află că cel mai bine te avantajează rochia în formă de A.

Dacă eşti o norocoasă cu o siluetă clepsidră - şolduri şi bust proporţionate şi o talie bine definită, poţi opta aproape pentru orice model de rochie de mireasă. Vei arăta însă spectaculos într-o rochie stil sirenă. Optează pentru un decolteu în formă de V sau de inimă pentru a-ţi pune bustul în valoare.

Pentru silueta sub formă de măr (zona abdomenului pronunţată), vei dori cel mai probabil o rochie de mireasă care să mascheze burtica nu prea suplă. Alege un corset cu decolteu în formă de V. Va da imediat impresia de burtică tonifiată, iar centrul atenţiei va fi frumosul tău decolteu.

Dacă ai umeri proeminenţi, alege o rochie de mireasă cu linia umerilor tip "bărcuţă".

Dacă vrei să reduci din impresia de înălţime, e bine să alegi o rochie mai voluminoasă.

Pentru o siluetă mignonă cea mai potrivită este rochia de mireasă mulată. O astfel de rochie va da impresia de alungire a siluetei.



Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.