targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Primii paşi în alegerea meniului de nuntă

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte pentru reuşita petrecerii. În funcţie de locaţie, tipul restaurantului, meniul de nuntă poate fi mai scump sau mai ieftin. Bineînţeles că atunci când rezervaţi o sală pentru nuntă, un criteriu important este cel al costului meniului. În funcţie de bugetul de nuntă, veţi putea alege o cantină, un restaurant de două, trei sau de cinci stele.

 

Recomandarea noastră este ca atunci când semnaţi un contract cu locaţia, să discutaţi cât mai multe aspecte legate de meniu: ce servicii sunt incluse în costul meniului, ce aveţi voie să aduceţi voi din altă parte (băutura, prăjiturile, tortul, etc...). Nu uitaţi să întrebaţi de plata serviciilor conexe (plata chelnerilor, a personalului care găteşte, sau a unor produse care nu sunt incluse în meniu).

 

Şi dacă tot vorbeam de cheltuieli suplimentare, dorim să vă atragem atenţia asupra unui alt aspect. De regulă, în momentul în care veţi rezerva localul, va trebui să plătiţi un avans. Sfatul nostru este să întrebaţi dacă acest avans va fi scăzut la final din factura totală sau este o sumă în plus pe care nu o veţi mai recupera.

În ce constă meniul de nuntă?

 

Un aspect important în alegerea meniului de nuntă este sezonul în care are loc evenimentul. Mai exact, dacă este vară puteţi opta pentru mai multă bere, băuturi răcoritoare şi deserturi reci precum îngheţata. În cazul în care nunta are loc în lunile friguroase alegeţi băuturile alcoolice tari şi mâncărurile calde.

 

Un meniu tradiţional de nuntă este format din:

 

-           aperitive reci;

-           aperitive calde;

-           un preparat de bază (friptură, sarmale sau peşte);

-           cafea;

-           desert;

-           băuturi alcoolice tari (Whisky, Gin, Vodka, Cognac);

-           băuturi alcoolice slabe (vin, bere);

-           băuturi răcoritoare (apă minerală, sucuri acidulate, sucuri naturale);

 

Dacă vă place să fiţi foarte atenţi la detalii, mai avem un pont pentru voi. Când veţi finaliza lista de invitaţi, ar fi bine să vedeţi dacă printre ei sunt persoane cu regim vegetarian sau sunt persoane alergice la anumite ingrediente folosite la prepararea mâncărurilor. Este o muncă în plus, însă grija pentru fiecare invitat în parte îi va face să se simtă importanţi şi cu siguranţă veţi fi răsplătiţi.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.