targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Restaurant EOS - where elegance meets quality

Câteva sfaturi pentru alegerea locației de nuntă. De ce trebuie să țină cont viitorii miri?

Sunt multe aspecte care trebuie considerate în momentul luării deciziei, precum tematica nunții, numărul de invitați, perioada dorită, serviciile și facilitățile restaurantului.

Cu toate acestea, cel mai important este să îți placă locația. Atunci când intri într-un restaurant trebuie să simți că locul este făcut special pentru nunta la care visezi.  Locația trebuie să pună în valoare tot ceea ce își doresc mirii și să transforme visele în realitate.

Persoana de contact nu este de neglijat. Când există empatie și înțelegere organizarea unei nunți este mult mai ușoară. Reprezentantul locației trebuie să demostreze încredere și profesionalism. Astfel, invitații se pot bucura de eveniment știind că echipa de după cortină va face absolut tot ceea ce este necesar pentru a asigura o bună desfășurare a evenimentului.

Care este principalul punct forte al locației de evenimente - Restaurant Eos?  

Intimitatea evenimentului: un singur eveniment, o singură sală. Complex Eos nu oferă doar o simplă sală, ci o întreagă locație special pregătită pentru invitați. Având parte de un întreg resort, mirii pot adapta orice tematică doresc pentru eveniment.

Mirii sunt parte din familia Eos și ne asigurăm că toate nunțile sunt planificate la perfecție. Noi nu organizăm doar evenimente, noi creăm experiențe memorabile.

Ce puteți să ne spuneți despre meniurile de nuntă la Restaurant Eos?

Meniurile sunt alese în urma unei degustări care se face personal cu fiecare pereche și pentru care bucătarul Chef Cătălin pregătește o parte din preparatele propuse de noi. Emblema noastră este mâncarea gustoasă, variată prezentată într-o manieră deosebită. Cu atenta consiliere din partea Chef-ului și a Managerului, ne asigurăm că orice preparat dorit de miri se va afla în meniul nunții. 

Ce oferte le pregătiți viitorilor miri în noul sezon de nunți?

 

Ne asigurăm că toate ofertele pe care le prezentăm sunt create în funcție de dorințele mirilor. Ne face cea mai mare plăcere să recomandăm diferite mâncăruri sau “surprize” pentru invitați, însă oferim cea mai mare libertate. Echipa Eos dorește ca fiecare eveniment să fie unic, așa că, pornind de la ofertele de bază, nuntașii își pot crea singuri pachetele finale.

 

Ce implică organizarea impecabilă a unui eveniment?

 

De la prima vizită a locației, până după eveniment, aceleași persoane din echipa Eos vor fi alături de miri în orice moment. Astfel, între miri și noi este o comunicare ireproșabilă.

Având experiență prețioasă de ani de zile, discutăm și consiliem mirii în orice aspect. În timpul nunții, șeful de sală, Florin Alexa, alături de întreaga echipa Eos se asigură că totul este mulat pe cerințele invitaților. Ne mândrim cu o echipă dedicată care întrece așteptările de fiecare dată.

 

 

Câteva gânduri pentru viitorii miri?

Este seara lor, e unică. Cel mai important este să se bucure de nuntă alături de prieteni. Pentru fiecare petrecere reușită, Eos garantează cu o echipă de profesioniști care asigură serviciile personalizate la cea mai înaltă calitate.

Le dorim mirilor să se pregătească pentru mult dans, pentru că de toate celelalte detalii avem noi grijă. Noi vom crea amintiri de neprețuit, iar visul lor va deveni realitate.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.