targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Sfaturi de stil pentru mire

Una dintre cele mai mari griji ale viitorilor miri este alegerea ţinutei.

Ştim că mireasa este centrul atenţiei, dar nu trebuie să neglijaţi nici ţinuta mirelui. Pentru a nu comite greşeli vestimentare majore, am strâns pentru miri câteva sfaturi de la stilişti.

·         Nu exageraţi cu accesoriile. E normal să îţi doreşti să străluceşti în ziua nunţii, dar un cumul de prea multe accesorii poate fi prea mult. De exemplu, dacă purtaţi un smoking, acesta nu trebuie să fie cu reverele bătute în pietre şi nici pantofii nu trebuie să fie cu paiete. Seara, la smoking, se poartă pantofii din catifea, piele lăcuită sau semi-lăcuită.

·         Alegeţi o ţinută de mire de care să fiţi mândri şi după 20 de ani, când veţi privi fotografiile de la nuntă. Păstraţi o linie clasică. Croiul trebuie să fie potrivit pentru voi, nu doar la modă.

·         Acordă atenţie măsurile corecte, costumul trebuie să-ţi vină perfect. Pentru o apariţie impecabilă, nu accepta nicio soluţie de compromis.

·         Ţinutele mirilor trebuie să aparţină aceleiaşi epoci. Dacă alegeţi ţinute retro, aveţi grijă să respectaţi această linie amândoi, asta dacă nu vreţi ca unul să pară din alt film.

·         Nu vă asortaţi cu sala! Domnilor, nu aveţi nicio legătură cu eşarfele de la scaune! Nu împrumutaţi culori, efectul nu va fi cel dorit.

·         Nici asortarea cromatică a celor doi miri nu este cea mai bună idee. Ţinutele trebuie să fie desigur în armonie. De exemplu, dacă mireasa poartă o rochie cu dantelă, stil prinţesă, mirele poate alege o redingotă cu elemente florale, pe când o rochie de mireasă în stil grecesc, simplă, elegantă, vaporoasă, se asortează perfect cu un smoking clasic.

·         Nu cumpăraţi pe bucăţi. Faceţi alegeri având în vedere întreaga ţinută. Probaţi totul pentru a vă asigura că toate elementele se potrivesc şi se completează elegant.

·         Sacoul cu doi nasturi se închide întotdeauna doar la nasturele de sus, la al doilea niciodată.  

·         Cămaşa poate fi albă sau neagră.  O alegere fashion sunt cămăşile verde închis sau bordo foarte închis. Acestea sunt cămăşi de ceremonie pentru bărbaţii care îşi doresc să iasă în evidenţă, dar nu exageraţi şi cu modelul de pantofi.

·         Cămașa este măsura potrivită atunci când poți introduce exact un deget între gulerul acesteia și gâtul tău.

·         Dacă eşti înalt şi slab renunţă la sacourile şi pantalonii largi care te fac să arăţi ca un adolescent. Alege un costum dintr-un material dens, în culori deschise, pentru a crea senzaţia de volum.

·         Dacă ai câteva kilograme în plus evită sacourile la două rânduri de nasturi şi alege o ţinută monocromă. Poţi alege însă accesorii colorate precum papionul sau batista. De asemenea, reverele lungi îţi vor alungi silueta.

·         Oricât de cald ar fi, deşi nu cred că mai este cazul să vă reamintim, dar NU cămaşă cu mânecă scurtă.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 75.101.220.230

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.