targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Soluţii pentru urgenţele de beauty

Nu-ţi face probleme, în ziua nunţii vei arăta perfect, mai frumoasă şi mai strălucitoare ca niciodată. Şi pentru ca nimic să nu-ţi strice buna dispoziţie în ziua cea mare, am găsit soluţii la îndemână pentru cele mai frecvente urgenţe de beauty.

Coşuri

Coşurile stoarse şi acoperite de un strat generos de fond de ten ies deseori mult mai tare în evidenţă. În schimb, puteţi încerca tratarea locală a coşului cu peroxid de benzoil. Găsiţi în farmacii crema Brevoxyl, de exemplu, care conţine benzoil peroxid 4% şi este recomandată în tratamentul acneei cu forme uşoare, cu rezultate excelente încă de la primele aplicări.

În plus, un baton corector verde va ajuta la eliminarea aspectului roşiatic al pielii, iar un fond de ten cu putere de acoperire mare te va salva în cazul în care coşul nu este foarte inflamat. Poţi încerca stick-ul corector Love Nature de la Oriflame, cu extract din arbore de ceai. Partea de culoare verde diminuează intensitatea roşeţii, iar cea bej corectează imperfecţiunile tenului. Costă în jur de 18 lei.

Herpes

Se manifestă prin apariţia unor leziuni în regiunea gurii şi a nasului, ce persistă între 7 şi 14 zile. La primele semne de apariţie, cumpăraţi de la farmacie un unguent special (de ex. Aciclovir) pentru împiedicarea erupţiei la suprafaţă a herpesului şi vindecarea acestuia în stratul profund al pielii. De asemenea, cuburile de gheaţă şi compresele reci (poţi încerca cu o lingură de metal ţinută în congelator) vor reduce din inflamaţie şi ajută la oprirea dezvoltării leziunii. Pentru urgenţele din ziua nunţii întreabă la farmacie de plasturele antiherpetic. Acesta este transparent şi are o forma ovală care se mulează perfect pe zona afectată. Vei fi surprinsă să vezi că acoperă foarte discret herpesul şi accelerează procesul de vindecare. Imediat după aplicare, durerea şi senzaţia de mâncărime sau arsură sunt calmate. Peste el poţi aplica fără probleme machiaj.   

Cearcăne

Pielea subţire din regiunea ochilor este predispusă la apariţia cearcănelor, mai ales în condiţiile în care nu vă odihniţi suficient, aşa cum se întâmplă deseori în plin proces de pregătire a nunţii.

O soluţie ar fi ca atunci când vă machiaţi să aplicaţi două tipuri de corector. Aveţi nevoie de un baton corector în tonuri de galben, care neutralizează nuanţa purpurie a cearcănelor. Aplicaţi câte un strat subţire sub ambii ochi, apoi reveniți cu încă un strat de corector cât mai apropiat de nuanţa naturală a tenului. La final, veţi observa că cearcănele nu mai sunt deloc vizibile. Nu uitaţi să fixați bine machiajul. Pentru asta aplicaţi un strat de pudră translucidă peste corector, astfel încât să îşi păstreze uniformitatea pe tot parcursul zilei.

Exces de sebum

Foloseşte cu încredere şerveţele matifiante (blotting tissues) care absorb sebumul, fără să strice machiajul. În plus, poţi aplica înainte de baza de machiaj o cremă matifiantă sau un primer.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.200.236.68

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.