targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Spune DA la Ramada și de restul ne ocupăm noi. Interviu cu Oana Vasiliu (Sales & Marketing Manager)

Cum se remarcă Hotel Ramada pe piaţa locaţiilor de evenimente din Iaşi? Care sunt atuurile?
Ramada este unul dintre cele mai extinse branduri hoteliere la nivel global iar pe piata Moldovei are cea mai puternica prezenta. Standardele de calitate inalte impreuna cu experienta si priceperea intregii echipe in a face clientii fericiti, plaseaza hotelul Ramada Iaşi City Center in top atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment personal. Iasul are o lista generoasa in privinta salilor festive dar ne place sa ne facem remarcabili pe piata locatiilor de evenimente atat prin respectarea promisiunilor facute clientului cat si prin livrarea la nivel superior a serviciilor solicitate. Nu va ascund si ca unul dintre atuurile pentru care clientii ne prefera este pregatirea de mici surprize sau bonusuri suplimentare pe care ei le primesc in mod neasteptat. Daca reusesti sa le creezi amintiri frumoase, cu siguranta nu te vor uita atunci cand vor face recomandari altora.
 
 
Câteva cuvinte despre saloanele dumneavoastră de evenimente.
Orice client care cauta o sala de petrecere, va gasi la RAMADA IASI o varianta pe plac. Pentru ca avem 5 sali festive de capacitati diferite, detinem un avantaj major pe piata evenimentelor private. Asadar raspundem afirmativ si petrecerilor de familie care aduna intre 25-45 persoane dar exista disponibilitate si pentru petrecerile mai mari cu pana la 175 de invitati. Stilul arhitectural este si el un factor de diferentiere asa incat se poate opta atat pentru un salon cu ambient clasic cat si pentru o sala cu design mai modern. La RAMADA spatiile destinate petrecerilor sunt intr-un permanent proces de reinventare! Ne referim aici la decoratiunile in trend, culorile la moda, ideile nou aparute pe piata si multe alte aspecte menite sa satisfaca pe deplin gusturile clientilor nostri.
 
 
Cât de mult vă implicaţi în organizarea unei nunţi? Mirii trebuie să vină cu un plan gândit dinainte sau le oferiţi şi consultanţă?
Oferta „Nunta de vis” reprezinta un pachet de facilitati ALL-INCLUSIVE gandit dupa o cercetare atenta a cerintelor pietei. Cu scopul de a atrage orice pereche de miri sa spuna ”Da la Ramada”, cautam sa le oferim mirilor cat mai multe rezolvari la provocarile care le apar in cale si sa le preluam cat mai multe aspecte din „to-do-list”. Cu alte cuvinte, implicarea noastra este majora deoarece clientii au parte, fara cost suplimentar, de o consultanta amanuntita si completa, cu toti pasii de la A la Z pentru pregatirea nuntii. Mai mult, reusim sa impletim ideile personale ale mirilor cu acele mici secrete care tin de o organizare profesionista fara defecte, asa incat seara nuntii sa fie implinirea acelui vis frumos pe care ei il viseaza impreuna.  
 
 
Ce oferte le-aţi pregătit mirilor anului 2017-2018?
Gazduim nunti frumoase inca din 2008 cand am deschis RAMADA IASI. Este de la sine inteles ca pe parcursul anilor, ofertele s-au tot modelat si au capatat noi contururi adaptate la solicitarile tinerilor indragostiti. Pentru ca gusturile mirilor sunt in continua schimbare iar noutatile „la moda” le schimba cerintele, avem preocuparea constanta de a ne metine conectati la dinamica pietei de profil.  In prezent am stabilizat o oferta DE NEREFUZAT cu multe facilitati utile, cu bonusuri consistente si cu un pret corect foarte bine ancorat in actualitate. Practic, avand la dispozitie un pachet complet cu toate cele necesare, tinerilor miri le este mult mai usor sa faca pasul spre acel „DA” hotarat si relaxat.
 
Un mesaj pentru viitorii miri aflaţi în căutarea unei locaţii de nuntă.
Ca sa ramanem cu zambetul pe buze si sa mai alungam putin din emotiile firesti ale acestei decizii importante din viata lor, le facem o invitatie viitorilor miri cu mesajul „Lasati grijile deoparte, spuneti DA la RAMADA si de restul ne ocupam noi”.
 


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.