targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Tinute stilate pentru mire

Regula de aur pentru mire trebuie sa fie "Less is more".
Fa alegeri elegante!

SMOKING (tuxedo) -  Era îmbracat dupa dejun, când gentlemanii englezi se retrageau sa fumeze, de aici si numele. Smoking-ul poate fi format din sacou cu gulere tip sal sau spitz (ascutite) din matase, cu unul sau doi nasturi sau petrecut (double brested) si pantalon cu vipusca (o panglica neagra de matase aplicata pe cusatura laterala a pantalonului).

Se poarta cu o camasa alba cu plastron (un accesoriu detasabil care se aplica în partea din fata a unei camasi barbatesti) si guler pentru papion sau gulerul simplu. Camasa are nasturi ascunsi si mansete pentru butoni. Alegeti brâu, papion negru si pantofi cu un luciu discret (nu de lac).

Si anul acesta linia jachetei de smoking  trebuie sa fie cambrata, iar pantalonii slim fit. Culoarea anului este bleumarin (midnight blue), iar reverul sal are prioritate în fata celui clasic.

Daca îti doresti ceva mai putin formal, poate o tinuta pe care sa o poti purta si cu alta ocazie, alege un costum clasic. Asta nu înseamna ca vei iesi mai ieftin, din contra, alege materiale de foarte buna calitate si gândeste-te ca este o investitie pe termen lung. Opteaza pentru o tinuta „all black” din trei piese, de preferat din bumbac, iar daca te-ai saturat de negru si îti doresti totusi o schimbare, bleumarinul este alternativa eleganta. Aceasta culoare si griul-carbune arata foarte bine pe ringul de dans.

Sfaturi Ghid Mariaj

• La vesta nasturele de jos se lasa descheiat.
• Fie ca porti un sacou cu doi sau trei nasturi, ultimul nasture se lasa neaparat descheiat.
• Daca porti revere late acestea îsi vor mari umerii. Revere late cer un papion lat.
• Lasa un centimetru la vedere din manseta camasii.
• La smoking se poarta doar sosete negre (din lâna sau bumbac) pâna la genunchi.
• Cravata slim poate fi o alegere moderna când porti smoking.  
• Papionul negru se poarta la smoking si papionul alb la frac.
• Alege o tinuta la comanda pentru un croi impecabil, proportii perfecte si un confort deosebit.
• Opteaza pentru simplitatea unei tinute bine croite, realizate din materiale de calitate si care te avantajeaza.Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.