targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Top 3 destinaţii pentru luna de miere sub 1000 €

Spune DA lunii septembrie pentru voiajul de nuntă. Toamna vine cu pachete last minute extrem de accesibile, pentru care nu trebuie să plăteşti o mică avere. Multe destinaţii exotice sunt acum accesibile chiar şi la jumătate de preţ.

  1. Egipt - Hurghada

Răsfăţ în doi pe malul Mării Roşii, sub caldul soare egiptean. Oraşul-staţiune Hurghada a devenit în ultimii ani un clasic al vacanțelor all-inclusive organizate de agențiile de voiaj europene, dar cu puțin timp în urmă era un simplu sat de pescari. Astăzi, staţiunea dispune de hoteluri şi restaurante pentru toate gusturile, de la unităţi de cazare foarte simple (de 2-3*) până la resorturi de lux, din lanţuri hoteliere internaţionale. Aici apa mării este caldă pe tot parcursul anului (între 21 °C - 25 °C) cu excepţia câtorva săptămâni în decembrie şi ianuarie.

Serviciile incluse (500€ de persoană): Cazare 7 nopţi, masa ALL INCLUSIVE, bilete avion charter dus-întors, transferuri aeroport – hotel – aeroport. NU RATA o plimbare cu un vas cu fund de sticlă. Marea Roșie are una dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituie habitatul a sute de specii de pești tropicali. Spectacolul va fi de neuitat.

  1. Grecia – Insula Santorini

Un loc cu adevărat magic, o feerie, unde albastrul hipnotizator al Mării Egee este în perfectă armonie cu albul caselor tradiţionale şi domurile albastre ale bisericuţelor cocoţate pe stânci. De exemplu, La Hotel Zeus*** din Santorini puteţi rezerva pentru luna septembrie, la aproximativ 500€ de persoană, un sejur de 7 nopţi cazare cu mic dejun, bilet de avion dus-întors, taxe aeroport, bagaj de mână şi de cală, transfer aeroport - hotel – aeroport. Alte hoteluri din Santorini care practică tarife similare sunt  Hotel Akrotiri***, Hotel Drossos***, Hotel Marios Studios**, Hotel Blue Diamond Bay*** etc.

  1. Turcia  - Bodrum

Un oraş cu o atmosferă boemă, Bodrumul vă invită să descoperiţi una din cele 7 minuni ale lumii antice – Mausoleul din Halicarnas. Dacă această este alegerea ta pentru un sejur de nuntă în luna septembrie, cu 500€ de persoană vei putea rezerva un sejur de  7 nopţi de cazare, masa în regim all inclusive, bilet de avion dus-întors, taxe aeroport, bagaj de mână şi de cală, transfer aeroport - hotel – aeroport. Cu un buget de 1000€ pentru luna de miere, în Bodrum, vei găsi oferte pe gustul tău, în luna septembrie, la Hotel Grand Newport****, Hotel Bendis Beach****, Hotel Sun Club****, Hotel Moon Star*** etc. Plajele din această zonă sunt foarte curate, iar apa limpede a mării invită la scufundări şi snorkeling. Nu rata o sesiune de cumpărături în bazarul din Bodrum, un amestec ameţitor de condimente, ierburi aromatice, fructe, bijuterii lucrate manual şi covoare. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.236.96.157

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.