targ nunti ghid mariaj nunta la unirea Bellaria

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


Top greseli in prag de nunta

Pentru ca totul sa iasa perfect, trebuie sa fii atenta la fiecare detaliu din organizarea nuntii. Tocmai de aceea, pentru a-ti veni în ajutor, Ghid Mariaj ti-a pregatit un top al celor mai frecvente greseli pe care le fac mirii, pentru a sti la ce anume sa te astepti.

1. Sa slabesti 5 kg dupa ce ai cumparat si retusat rochia de mireasa. Îti doresti sa scazi în greutate înainte de ziua nuntii? Foarte bine, dar fixeaza-ti un obiectiv realizabil cu câteva luni înainte de a alege rochia de mireasa si tine-te de el.

2. Sa te epilezi în ajunul zilei nuntii. Nu stim niciodata cum va reactiona pielea. Chiar daca nu ai avut pâna acum probleme, pielea poate sa îti rezerve surprize în situatii de stres. Alergii, iritatii… nimeni nu-si doreste asa ceva, mai ales în ziua nuntii.

3. Tratamente cosmetice cu o zi înainte de nunta. Acestea pot provoca si ele dezastre serioase: eruptii, inflamatii sau, mai rau, infectii vizibile.

4. Te gândesti sa te bronzezi artificial cu o zi înainte de nunta? Mai gândeste-te o data, în locul unui bronz uniform pot sa apara pete, zone prea închise sau decolorate, palme portocalii.

5. Sa nu alegi un machiaj profesional. Daca nu vrei sa fii o mireasa cu ochi de raton, nu uita ca sunt multe produse care nu curg si nu se întind pe toata fata.

6. Nu îl lasa pe amicul tau sa puna muzica la petrecere în loc sa angajezi un DJ profesionist. Probabil, prietenul tau alege cele mai bune melodii pentru petrecerea de sâmbata seara, dar asta nu înseamna ca va fi un DJ bun pentru nunta.

7. Nu cheltui toti banii pe rochia de mireasa. Fiecare femeie vrea sa aiba cea mai frumoasa rochie alba în ziua nuntii, dar trebuie sa iei în considerare faptul ca ai nevoie si de lenjerie, accesorii, pantofi. Daca ai un buget de 5000 de lei pentru tinuta din ziua nuntii, nu-i da pe toti doar pe rochia de mireasa.

8. Nu amâna pâna în ultimul moment sa îti faci programare la salonul de cosmetica. Un stilist profesionist are un program încarcat, de aceea este bine sa îti stabilesti o programare macar cu o luna înainte de ziua nuntii.

9. Stim ca esti entuziasmata, dar ai grija cât de mult vorbesti despre nunta. Nu toata lumea vrea sa auda un monolog de 50 de minute despre cum îti închipui tu decoratiunile din restaurant, buchetul si rochia de mireasa.

10. Sa uiti sa te concentrezi pe ceea ce este important. Nu uita sa fii la fel de buna si dulce cu mirele tau, asa cum erai atunci când s-a gândit sa te ceara în casatorie. Daca ceva nu merge, încercati sa va calmati si sa priviti totul în ansamblu. Si mai presus de toate, pastrati-va simtul umorului!Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.226.122.74

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.