Targul de nunti Ghid Mariaj Bellaria Unirea Restaurant Crystal La Castel Ponton Motel Bucium

Hai pe facebook

iti gasim locatia in 48 de ore


POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. Wedding Media S.R.L. cu sediul în localitatea Valea Adanca, str. Costea Voda, nr. 77, comuna Miroslava, judetul Iasi, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1782/2010, cod unic de înregistrare 27862873.

Mai jos veți afla cum sunt colectate informații, care anume și cum vor fi folosite de către noi. De asemenea, veți ști să vă apărați sau să vă securizați contul.

Această politică de confidențialitate se aplică doar pe site-urile restaurantenunti.ro, ghidmariaj.ro si targdenunti.ro. Nu acoperim informațiile colectate de site-urile terțe, inclusiv cele partenere sau care au cumpărat spațiu de publicitate pe site-ul nostru.

Site-urile noastre conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul societăţii S.C. Wedding Media S.R.L. sau orice întrebare/reclamație pot fi adresate către adresa de email: ghidmariaj.gdpr@gmail.com

1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

  • Când vă creați un cont de utilizator ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele. În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografii, număr telefon, adresa email, adresa, etc.;
  • Cand accesati sectiunea ``Iti gasim locatia dorita in 48 de ore`` si plasați o cerere, ne furnizați informații precum: numele si prenumele, adresa de e-mail, telefon, judetul unde va avea loc evenimentul, data cand doriti sa organizati evenimentul, etc.
  • Cand accesati formularul de contact ne furnizați informații precum: numele si prenumele, adresa de e-mail, telefon.
  • Cand va inscrieti la newslatter ne furnizați informații precum: numele si prenumele, adresa de e-mail, telefon.
  • Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

2. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Comunicare. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă trimite comunicări prin e-mail, sms sau telefon.
    Dacă v-ați înscris pentru unele dintre newsletterele noastre, vă vom trimite aceste informări pe adresa de mail comunicată.
    Dacă v-ați înscris la sectiunea``Iti gasim locatia dorita in 48 de ore`` va vom trimite aceste informări pe adresa de mail sau telefon.
    Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Vă puteți retrage abonarea de la newsletter si de la serviciul ``Iti gasim locatia dorita in 48 de ore`` oricând doriți.
  • Conturile de utilizator. Site-ul nostru se dorește o comunitate. Din acest motiv vă recomandăm să vă creați un profil de utilizator pe site și să participați la discuții. Important este să vă implicați și să raportați corect comentariile abuzive.
  • Abonamente. În scopul furnizării serviciilor și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care abonațiisunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă.
  • Concursuri. În legătură cu participarea dumneavoastră la diferitele concursuri organizate prin intermediul website-urilor noastre, vă putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, în scopul selecționării câștigătorilor, alocării premiilor și centralizării de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum și al comunicării cu dumneavoastră și alte persoane în legătură cu cele de mai sus. Această prelucrare se bazează pe interesul legitim al S.C. Wedding Media S.R.L. sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere la un astfel de concurs) ori pe consimțământ, în cazul datelor cu caracter sensibil.
    În aceleași condiții cu cele arătate, în funcție de caracterul sau natura unui anumit concurs, putem, de asemenea, să publicăm fotografiile, înregistrările video, înregistrările audio sau înregistrările audiovizuale cu dumneavoastră.

În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail ghidmariaj.gdpr@gmail.com. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

3. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

  • Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma noastra. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
  • Daca ati plasat o cerere prin intermediul serviciului ``Iti gasim locatia dorita in 48 de ore``, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de 12 luni, dupa aceasta perioada vom sterge datele dumneavoastra cu character personal. In acest interval puteti sa ne solicitați oricând ștergerea informațiilor cu caracter personal și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior perioadei de 12 luni, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

4. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor nostri;
  • furnizorilor de servicii de marketing;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare a serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

5. Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Puteți să ne cereți:

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs.
  • Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
  • Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
    • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
    • dați curs unui drept legal de a vă opune;
    • acestea au fost prelucrate ilegal;

Durata de răspuns:

Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 20 zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum 30 zile. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 30 zile. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Tel.: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Puteti contacta in orice moment Responsabilul nostru cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail la adresa: ghidmariaj.gdpr@gmail.com sau
  • prin poștă sau curier la adresa: S.C. Wedding Media S.R.L., localitatea Valea Adanca, comuna Miroslava, str. Costea Voda 77, jud. Iasi, CP 707317 – cu mentiunea în atenția Responsabilului cu protecția datelor.


Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate
Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale.
Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.162.239.233

Acest formular va ajunge la toate restaurantele din județul solicitat. Ghid Mariaj vă va ţine la curent cu lista de locaţii disponibile, şi va veni cu un răspuns sigur în aproximativ 48 de ore, prin e-mail.
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.ghidmariaj.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.ghidmariaj.ro si colaboratorii nostri.